sunnuntai 23. maaliskuuta 2014

Lehtomaa Design  valmistaa koruja luonnon aarteista. Toisin sanoen kaikkiin tekemiini koruihin on säilötty pieni pala oikeita luonnon materiaaleja.

Alkusysäyksen Lehtomaa Designin syntyyn on antanut omien lasteni syntymät. Kun syksyllä 2010 ulkoilin Lammaslammella esikoiseni kanssa, aivan häkellyin; -miten kauniit ruskan värit noissa puissa onkaan! Mietin, miten ihmeessä en ole niitä aiempina vuosina edes huomannut! En kuitenkaan usko, että ruska sinä vuonna oli yhtään sen tavallista ihmeellisempää. Olin vain ensimmäistä kertaa osannut oikeasti pysähtyä, olla läsnä hetkessä ja nähdä sen kauneuden, joka meitä ympäröi. Ehkä myös äitiys opetti minua herkistymään asioille uudella tavalla. Tästä lähti ajatus kauniiden asioiden välittämisestä myös muille.


Lehtomaa Designin korujen ainekset on pääosin kerätty Lehtomaan omasta metsästä, rakkaalta sukutilalta Pohjanmaalta. Ja vaikka se ei ihan lehtomaata olekkaan, niin hyvin kaunista metsää kuitenkin. Sen kauneuden olen koruihini halunnut tallettaa. 

                          


 


Lehtomaa Design on Suomen Käsityöyrittäjien jäsen.